ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Θυελλα Κ. Διμηνιου – Ηρακλης 1 – 2 / 4η αγωνιστικη – Α’ ΕΠΣ Κορινθιας

Οι μεγάλες ομάδες είναι εκείνες που ακόμη και τα δύσκολα τα αντιλαμβάνονται ως ευκαιρία. Έτσι αντιμετώπισε ο Ηρακλής το σημερινό παιχνίδι, έπειτα από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Με σχέδιο, με οργάνωση, με μπροστάρη τον αρχηγό του Ανδρέα Πιλιαφά, κατάφερε να “αποδράσει” από μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Θύελλας.

Σήμερα το απόγευμα στο Κιάτο παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις. Οι “πράσινοι” θα μπορούσαν να έχουν επιτύχει και περισσότερα τέρματα, καθότι είχαν μερικές ακόμη σημαντικές ευκαιρίες, ενώ σίγουρα και η Θύελλα υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες φάνηκε απειλητική.

Όλα τα τέρματα ήρθαν στην επανάληψη, εκεί όπου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα απίστευτης ομορφιάς σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ, από τον Γιώργο Διαμαντόπουλο, όπου αφού κατάφερε να περάσει όποιον βρήκε μπροστά του από αριστερά, “εκτέλεσε” τον τερματοφύλακα Λακόβ με απίθανο ψηλοκρεμαστό σουτ – πλασέ. Ένα τέρμα που ειλικρινά θαυμάζει κανείς μόνο σε επίπεδο τοπ εθνικών κατηγοριών, όσο υπερβολικό κι αν φανεί αυτό που γράφεται εδώ. Στη συνέχεια ο Ηρακλής πέτυχε και 2ο τέρμα με τον Μιχάλη Καφαντάρη, έπειτα από όμορφη ομαδική ενέργεια. Προς το τέλος χρειάστηκε να αγχωθούμε, καθώς η Θύελλα μείωσε σε 1- 2, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να ισοφαρίσει την άμυνά μας.

Μπροστά μας έχουμε πολλή δουλειά και δρόμο να διανύσουμε, με σκοπό την βελτίωση. Ακολουθούν ματς ντέρμπι για το πρωτάθλημα, ενώ είναι και ο αγώνας μας για το Κύπελλο Ελλάδος ενδιάμεσα, μέσα στον μήνα Οκτώβριο.

Τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσουμε για τον νέο προπονητή του συλλόγου.Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Πιλιαφάς (c), Κουρούμαλης Η., Σκούρας, Σιετής, Κουρούμαλης Γ., Διαμαντόπουλος Α., Κουρούμαλης Κ., Δρίτσας, Μαστρογιαννόπουλος, Καφαντάρης, Διαμαντόπουλος Γ.

Αγωνίστηκαν και οι: Μανώλης, Γκίνης.

Ευχαριστούμε θερμά τη Θύελλα Κ. Διμηνιού για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε, ενώ ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Κορινθίας.

Συνεχίζουμε!