ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

PRE GAME: ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΙΚΟΥ/ 2Η ΑΓΩΝ. Α’ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Στην δεύτερη αγωνιστική για το Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Κορινθίας μπαίνουμε αισίως αύριο Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020. Για τον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος, ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τον Άρη Βοχαϊκού στο “Σωτήρης Αγγελόπουλος” στο Ξυλόκαστρο, με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 16:30 το απόγευμα.

Έπειτα από την σημαντική νίκη της πρεμιέρας απέναντι στη Θύελλα στο Πετρί, σε μια παραδοσιακά δυνατή έδρα, οι αθλητές του Βασίλη Τζαλακώστα προετοιμάστηκαν όλη την εβδομάδα για το αυριανό ματς, που είναι επίσης εξαιρετικά δύσκολο.

Οι “κιτρινόμαυροι” της Βόχας είναι μια ομάδα με εξαιρετικό ταλέντο, κάτι που φάνηκε στα φιλικά προετοιμασίας αλλά και στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε ότι αποτελεί μια ομάδα από τα φαβορί για την κατάληψη των τεσσάρων πρώτων θέσεων, οι οποίες και οδηγούν στα play off του φετινού συναρπαστικού όπως όλα δείχνουν ότι θα εξελιχθεί, πρωταθλήματος.

Χωρίς απουσίες οι “πράσινοι” του Ξυλοκάστρου, στο πρώτο επίσημο ματς έπειτα από την ανακατασκευή του γηπέδου της πόλης, θέλουν να συνεχίσουν να παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί και να απολαμβάνουν κάθε παιχνίδι που έρχεται.

Η αναμέτρηση είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων για την καταπολέμηση του Covid19.